Svenska
MEDLEMSRECENSION

Call of Duty: Modern Warfare 3

Skrivet av: Tobbe91   2012-07-20

Modern Warfare 3 har landat och efter Dagar, veckor och månader med Spec-ops,singleplayer och multiplayer är det dags för betyg...

Om man börjar med singleplayer så börjar det direkt efter Modern warfare 2 för att bygga på för att nu få avslutningen på Modern Warfare serien.
Det smäller, plan kraschar allt exploderar när man ger sig efter Makarov. För mig var singleplayern vad den alltid har varit, inte världens bästa men ett bra tidsfördriv med intensiv action.

Är man inte mycket för enspelarläget så finns det åter igen spec-ops som blev en stor framgång i Modern Warfare 2 och är inte sämre här, jag och en kompis satt och spelade igenom det på alla svårighetsgraderna.
Som om inte det vore nog så har det tillkommit ett läge som heter Survivel där man kämpar mot vågor av fiender som kommer från alla håll och vill förgöra dig.
Även detta satt vi med ett tag men det blev lite tråkigt i längden då variationen på fiender tog slut och man hade ingen lust att spela det en längre stund.

Men så har vi då det som många köper spelet för.... Multiplayer!
Detta är en del där jag är extremt kluven, när jag kickade igång multiplayern så hade jag enormt kul och njöt av hur de hade gjort ett ranking system på själva vapnet och hur man levlade upp det och fick tillgång till nya sikten och camos.
Dom två nya speltyperna "Kill Confirmed och Team Defender" är väldigt roliga, i Team Defender ska man hålla en flagga och då får man dubbel poäng. Kill Confirmed är som Team Deathmatch men man plockar upp "Dogtags" från den döda fienden.

Men tyvärr så tröttnade jag snabbt, på något vis kändes banorna trista efter några genomspelningar och att killstreaksen ger nya killstreks mot varandra och trots försök till nyskapning i killstreaksystemet och mer balans i vapnerna och banorna så räckte inte det och jag la det på hyllan.
Men denna gång så tänkte inte utveklarna strunta i sitt spel utan fixa det så det skulle få mer underhållningsvärde, så lampan tändes igen när den nya playlisten "Comunity playlist" lades till och lite senare kom "Face Off".

Vad är nu detta? Jo en sak i taget... Efter några månader hade Comunity playlisten fyllts med följande gamemodes:

Drop Zone - Han ska hålla ner ett område som flyttas omkring för att få poäng

Infected - En blir innfekterad och får chansen att döda en och dom två har bara tactical Knife och throwing Knife för att döda all 16 motståndare.

Free for all gunplay- One in the chamber , gungame och All or Nothing dom två första är favoriter från Black ops men AoN är något nytt alla börjar med tactical knife och dödar man en får man scavenger och kan plocka upp ammo och då får man skjuta.

Sist men inte minst Face Off playlisten som har underhållit, antingen kör man 1vs1 eller 2vs2 eller 3vs3 och gillar det är så kul att dra ihop en eller två polare och mötas 2vs2 eller 3vs3.

Slutsumering:


Som jag sa var jag extremt kluven mot detta spel i början och svor över att jag köpt det, trots detta och alla problem som finns i spelet så har dom ändå lyckats med att få en singleplayer -spec ops och en multiplayer upplevelse. Och för att ge multiplayer längre livstid så läggs det till Gamemodes en kompott av det mesta gillar du inte dom vanliga gamemodsen som Domination spela då gun game eller något annat från community playlisten.
Spelet är inte helt perfekt men jag måste nog lyfta hatten för Infinity ward,Raven Softwere och Sledgehammer games..ni har banne mig luckats få i hop en riktig lyckad underhållnings kompott.

Grafik: 6
Kontroll: 10
Underhållningsvärde: 9

+ Mycket underhållning för pengarna, variation på gamemodes.

- Trista Multiplayerbanor, Jobbiga Killstreaks

Medlemsrecensioner20
Samlat betyg: 7.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10