Svenska
MEDLEMSRECENSION

Quantum Theory

Skrivet av: fille49   2012-08-02

I en mörk avlägsen planet på en okänd plats som slåss för mänskiligheten i råa bataljer mot ursinniga fiender men det är inte gears of war jag pratar om utan något bättre och mer storslaget Quantum Theory!

Du tar striden på ditt egna sett alltså fartfyllt eller lite små smygande och ditt spelsett har en pvåverkan på miljön samt storyn.

Spelet är helt fantasitkst lättspelat och man känner verkligen att det har bearbetat kontrollen från gears of war och Harry potter deatlhy hallows part 1 och gjort det mycket bättre och mer lätttillgänglit.

Storyn handlar om att du är en snubbe som är förbannat arg och cool med röst av Nolan North ska besegra de onda, de djupa karaktärerna som bjuds samt det förbluffande meknaiken att lura oss spelare brilljerar. Att verkligen få känna sig som en liten unge som har förlorat allt sedan klättrar upp från ett fängelse utan rep..... med en jävligt stor twist på slutet.

Alround games lovade att man ska få vara delaktig i allt i spelet och miljönera är förstöra bara och det har han rätt i och han sade även

" En spelare ska ha mak att göra vad han vill vara snäll eller vara dum, det är ditt val.

Han sa också

" Att använda sin kakartär och skaffa barn i epiolugen och ett dlc som kommer är otorligt vacker syn på mänskligheten, vi msåte kämpa för vår överlevnad.

Ludet är också vökdigt bra man hör en berättar röst i bakgrunden som guidar en genom spelet och han visar verkligen känsla til lsepalren och man lider med honom, vapenerna är förbluffande vackra med argsinta figurer på vapen samt att vapenrna kan uppgraderas till stora svärd med giganstiska tentakler.

grafiken får en att bli mer galen och världen skapad avvärldsberömda desingern Tim Bluton är vacker Han sa att han ville blanda människor och datorer och inte härma call of duty samt att ahn vill göra något som något sepla aldtig tidagre var alltså ett helt unikt orginelt Third person shooter på sitt bästa sätt!

Spelet kan spelas med kompisar tyvärr inte.

Men det fuinns en tjej med i spelet som man kan kasta på andra fiender vilket suger och drar ner betyget till en 7..a men sedan så kommer en till överaskning att ett minispel/ dlc paket som får en open world möjlighet där du kan gå helt crazy som i gta och abra döda allt och visa vem som bestämmer

antingen som dör man som en hjälte eller så lever hjälten tills han blir ond.


Fienderna är bara helt sjuka och vill abra ha förstöresle och visa vill bara se världen man lever i brinna utan någon anledning.

Spelet är helt fantasitkst och anorlunda köp!

grafik 10/10
Spelbarhet 10/10
Ljud 10/10
Hållbarhet 10/10

+ Nolan north, och alla 4 olika sluta plsu valmöjligheter och bra dlc. unikt och inte taget.

- Jobbig tjej
-

Samlat betyg: 10/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10