Svenska
MEDLEMSRECENSION

Skylanders Spyro's Adventure

Spelet har en mycket bra kontroll och hela idéen med leksaker som kommer till liv i ett spel är mycket grymt. Men är självaste gameplayen, grafiken, ljudet och m,m bra? Jaaw typ och nej!

Spelet är fult och ljudet på flera ställen är väldigt dåliga! Ett exempel är när en stor fisk äter upp dig. Den kommer från ingenstans, den hoppar upp från vattnet och inget ljud kommer, inget plask-vatten ljud någostans. Men det kommer ljud om du spelar Skylanders på Wii U. Sen är det tyst och då börjar en boss fight inne i fisken.
'
Röstskådespelet är dåligt i självaste spelet om man inte tar alla cutscenes som har bra grafik. Det låter så barnsligt och oseriöst så man bara blir arg.

3/10 till ljudet!

Grafiken på Wii-versionen är bara skit. Det är riktigt fult, inte till wii standard utan som de första spelen till PS2, så dålig är grafiken. Xbox 360 och PS3 versionerna av inte långt ifrån. Och figurerna i spelet till alla versionerna ser fulare ut än de figurerna i verkligheten. Minifigurerna är mycket detaljerade och snygga. Men de är mycket fulare in-game

4/10 till grafiken

Kontrollen på spelet i alla versionerna bra, men det är bäst till Wii, enligt mig. Bara det att du inte använder alla knappar. Du använder inte c, 1 och 2 knapparna i spelet. Man skulle kunna använda dem till Super Moves? För varje figur? Med de 3 knapparna?

hmmm, 7/10 till kontrollen för alla versionerna. Du använder alla knapparna till de andra konsol-versionerna men det är samma attack som en annan knapp

Spelet är mittemellan långt. Det finns 22 kapitel i spelet, men du kan köpa olika Adventure Paket för att få ett extra uppdrag. Jag har bara köpt ett av de paketen och jag planerar att inte köpa mer, priset är rena stölden.

Banorna i spelet är mycket linjära, inte alla banor är mycket linjära men de flesta är mycket linjära.

Högsta nivå för dina figurer är 10. Nivå 10, det är HUR lågt som helst. Du kan öka dina figurers nivå så fort som du bara kan. Pokémon har enda upp till Nivå 100, detta spel skulle kunna ha till Nivå 20 eller högre. Det kanske är ett "spel för barn, och barn inte orkar så mycket" så måste många av er skämta med mig. Det är väl för lite.

Spelet är mycket medioker enligt mig. Slutbetyget är en femma av mig.

ÄNDRING!

Jag spelade Skylanders på Wii U och de ljud effekterna som man aldrig hörde kom faktiskt fram, så spelet är bättre på Wii U om du har det på Wii

+Helt fantastiska idéer som fungerer
+bra gameplay
+Väldetaljerade mini-figurer
+Wii versionen är bäst på Wii U

-Dålig grafik till Wii-versionen (om inte spelat på Wii U)
-Lata och väldigt barnsliga röstskådespel
-Mycket Linjärt
-Figurerna i spelet på Wii versionen är mycket fulare och dåligt detaljerade om man jämför med mini-figurerna
-För låg max-nivå

Samlat betyg: 6.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10