Svenska
MEDLEMSRECENSION

Assassin's Creed III

Action spelet Assassin's Creed 3 imponerade stort på mig i början. Men sen blev det inte lika stort och mäktigt. Men det fanns en hel del roliga saker som inte försvann.

När Desmond sätter sig i stolen och sen kommer in till 1700-talet var lite förrvirande för mig eftersom jag inte kört dem andra spelen men jag förstod snabbt. Det viktigaste för mig var att jag fick vara assassin. Klättra bland husen och sen hoppa ner och hugga dem. Det var kul till en början.

Karaktärerna var tråkiga. Desmond var den tråkigaste. Önska dem kunde haft någon coolare som Desmond. Haytham var dock en cool skurk. Connor var väl sisådär. Alla andra karaktärer var också sisådär.

I början var det kul att springa runt och döda bland husen men sen blev det lite tråkigare. Det blev typ aldrig något nytt. Samma fiender som slog samma attacker var tråkigt. Fast det var ju lite svårt att döda allihopa ibland.

Att springa runt i Boston var kul men sen blev det tråkigt det med. För att det upprepade sig nästan överallt. Därför var det roligt att vara i skogen för där upprepade sig inget. Det kunde vara ett hus där och ett annat längre bort.

Den öppna världen var rätt rolig. Man kunde spela brädspel, ta över fort och köra små minispel. Men det blev ganska lång tråkigt. Spelen förlorade jag i hela tiden och forten var ganska lätta att ta över. Miniuppdragen körde jag nästan inte.

Uppdragen var roliga. Men ibland kunde dem vara lite tråkiga men det hände saker i alla fall. Det fanns miniuppdrag som jag inte körde så mycket av. Miniuppdragen såg inte jag som viktiga men ibland tänkte jag att man kanske får något.

Vapnen var riktigt roliga. Ett svärd eller hidden blade var roligt att gå runt och hugga med. Men pistolen var jobbig att ladda. Man kunde skjuta ett skott sen var man tvungen att ladda om. Fast jag högg ju mest. Pilbågen var bättre än pistolen men jag hade svårt att få pilar.

Designen var rätt bra till en början men man tröttnade på den. Skulle vilja ha lite andra färger fast på den tiden som spelet utspelade sig på fanns det nog inte så mycket färg på husen. Men det skulle varit bra med mer färg.

Online var riktigt kul till en början det med. Jag tröttna på det. Man gömmer sig för den som ska döda en själv och så ska man själv försöka döda sitt byte. Det var kul men det funka liksom inte för mig.

Storyn var bra. Jag gilla hur dem gjorde storyn. Connor står för det han står för och ibland händer det hemska saker. Fast enda nackdelen för mig var att den var lite kort. Men annars var det bra.

Grafiken var riktigt tjusig. Det är säkert ännu bättre till datorn dock. Men det var bra att det var bra grafik för annars hade det nog inte funkat för mig. Husen, hästarna, vattnet och allt såg riktigt bra ut.

Ljudet var ganska bra. Ibland var man tvungen att vara nära för att höra vissa saker men ibland kunde man höra saker på långt avstånd. Det viktigaste var att man hörde i alla fall.

Sammanfattning

Bra början. Tråkigt att allt upprepade sig. Roliga uppdrag. Roliga vapen. Designen var bra till en början. Online läget var kul till en början. Storyn var bra men lite kort. Grafiken var riktigt tjusig.

Spelbarhet-7/10
Grafik- 8/10
Story- 8/10
Ljud-7/10
Hållbarhet- 7/10

Slutbetyg: 7/10!

Medlemsrecensioner18
Samlat betyg: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10