Svenska
MEDLEMSRECENSION

Warhammer 40,000: Space Marine

Ultramarines.
Bara namnet är tungt och fullt med pondus.
Och pondus är ju inte så svårt att få när man likt en arg noshörning i pansar dräkt stampar fram och dräper orcher i alla dess former.

Storyn i detta makalösa spel är väll igentligen ingen djupare sådan, du får ett uppdrag som mer eller mindre går ut på att krossa allt som inte tycker som kejsaren. Du som trogen ultramarin följer order och ifråhasätter dem ej då man då kan räknas som kättare med orena tankar. Warhammer stämningen infinner sig snart då man tungt påbörjar sin resa, ja tungt för grafiskt sett så ser alla rörelser ut att gå tungt. Man kan ricktigt se tyngden i karaktären när man springandes dundrar fram.

Motorsågar i alla dess former är enligt mig alltid rätt i spel så lyckan att dräpa horder av orcher med ett gigantiskt motosågs svärd (ja du läste rätt) är total.

Finns även ett multiplayer läge som är kul i ett par timmar men finner ingen större lust att om och om spela samma banor med samma taktik. Tyvärr känns det som om mycket skulle kunna göras för att detta skulle kunna gjorts bättre.

Men enspelar läget är fullt tillräckligt för att ge det en sjua i betyg.
Skulle kunna fått ett högre betyg med en mer genomarbetad multiplayer samt en större variation på banor. Efter ett tag så är det inte lika roligt att dräpa horder av orcher som planlöst springer emot dig, momentet mister sin charm efter de första hundra gångerna. Känns som att man redan gjort detta förr.

Men ska inte grotta ner mig i smådetaljer kötta på känn dig stor du är en Ultramarin och en ultramarin sparkar stjärt.

Samlat betyg: 7.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10