Svenska
MEDLEMSRECENSION

Portal 2

Jag har spelat Portal 2 på PC.

När Portal 2 börjar så vaknar man upp i ett litet motellrum och man får instruktioner om spelkontrollerna. Sen blir man tillsagd att man ska gå och vila på sin säng. När man sedan vaknar så har rummet blivit helt smutsigt och ruggigt och hela anläggningen skakar. Man träffar på personlighetskärnan Wheatley som hjälper en att komma ut ifrån rummet innan byggnaden rasar sönder. Man kommer att gå förbi de igenvuxna testkamrarna från första Portal, efter ett tag kommer man att komma fram till GLaDOS näste och Wheatley råkar väcka henne och hon sätter tillbaks en i nya testkamrar som man ska klara.

Portal 2 är ett pussel-FPS där man ska lösa de olika testkamrarna genom att använda blå och orange portaler. Kontrollen är väldigt enkel, inte krånglig alls. Man skjuter blåa portaler med vänster musknapp och orange portaler med höger musknapp.

Jag tycker Portal 2 är ett riktigt bra spel, det är inte för lätt, utan man måste tänka till ibland innan man vet hur man ska göra för att klara testkammaren. Det har också bra humor, bra historia och man får veta mycket saker om Aperture Science. Det har även väldigt bra grafik som de flesta datorer klarar bra. (Min dator är en snart 7 år gammal Windows XP och jag tycker grafiken var jättefin.)

Det är även lagom långt, mycket längre än ettan som jag klarade väldigt snabbt. Det finns även några nya föremål som inte fanns med i första spelet. Det finns även ett multiplayerläge, men jag har inte testat det än.

Både Portal och Portal 2 är två väldigt annorlunda men bra spel som jag verkligen rekommenderar.

Medlemsrecensioner17
Samlat betyg: 9.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10