Svenska
MEDLEMSRECENSION

Bioshock Infinite

OBS: Mina recensioner är inte menade att vara professionella likt en spelrecensent utan på ett kortfattat enkelt sätt ge en bild av spelet och betyg.

Here we go.

Bioshock 1 tillhör ett av nuvarande generations bästa spel, även uppföljaren var mycket bra.

Infinite hade således höga förväntingar på sig vilket inte alls infriades, kortfattat börjar du som en person som har noll koll på precis allt, och du slutar spelet som en person som har noll koll på allt, kul? Hade kunnat vara om nu inte spelet var så fruktansvärt repetetivt.

Det är väldigt mycket action i spelet, pang pang pang utan större finess, spelet går inte att spela på mer än ett sätt egentligen.

Du lirar som en snubbe som heter Booker DeWitt i en molnstad som heter Columbia, letandes efter en brud som heter Elizabeth för att kort och gott bli av med en skuld.

Storyn är.... ganska värdelös faktiskt trots att den blir väldigt hyllad, en stor pretantiös soppa som endast popkulturella junkies anser vara "bästa handlingen någonsin"


Nej, då är handlingen i första spelet ca 45939222 gånger bättre.

Jag köpte (tyvärr?) seasonpass till spelet då jag faktist gillar Levine och gänget för att de försöker, men den här gången blev det inte alls så bra som tänkt, håller tummarna för ett Bioshock 3 nere i Rapture helt enkelt, så glöm Columbia.


Är spelet helt värdelöst alltså?

Nä.

Det är ganska snyggt, bra ljud, bra kontroll och sköna om än väldigt repetativa strider, men inget spel man ringer hem om och skriker sig hes för.

Får du tag i spelet för en billig peng och vill ha ett gäng timmars skönt lättglömt pangpang ska du slå till.

Medlemsrecensioner27
Samlat betyg: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10