Svenska
MEDLEMSRECENSION

Nintendo Land

Skrivet av: Wii64   2013-08-06

Nintendo Land är ett slags party spel som man får om man köper Wii U Premium Pack eller köpa separat. I spelet finns det 12 minispel, spelen handlar om:

[b]Mario Chase[/b]
Mario Chase så kan man spela 2-5. Den med gamepaden är Mario som ska springa bort från dom med Wii Remote vilket är dom som är Toad. Det Toads ska göra är att fånga Mario innan tiden tar slut. Personen med gamepaden kan se hela banan så man vet vart alla Toads är.
5/5

[b]Luigi's Ghost Mansion[/b]
Här så spelar den med gamepaden ett spöke medans 4:a Wii remotes personer är Luigis. Målet är att hitta spöket med ficklampan medans spöket fångar dom. Luigis kan inte se spöket så kan bli lite tricky.
5/5

[b]Animal Crossing: Sweet Day[/b]
Här styr personen med gamepaden två vakter. En styr man med vänster spak och andra med höger spak. Personerna med Wii remotes är slags djur som ska fånga godis till flaggor. Vakterna ska försöka fånga djuren.
4/5

[b]Pikmin Adventure[/b]
Pikmin Adventure så spelar personen med gamepad Olimar och Wii remotes så spelar man som Pikmin. Det här är ett äventyr spel där man ska typ komma till sitt skepp.
5/5

[b]Metroid Blast[/b]
Här spelar personen med gamepad som Samus i sitt skepp som ska skjuta fiender medans personen andra personen styr som Samus på mark med Wii Remote och Nunchuk vilket är det enda spelet med Nunchuk. Här har man uppdrag genom att rädda Miis, samla slags mynt och fler.

5/5

[b]The Legend of Zelda: Battle Quest[/b]
Här spelar personen med gamepaden Link som skjuter pilbågar och personen med Wii Remote Link med svärd. Attackera med Wii Remote är precis som att använda svärdet i Skyward Sword. Målet är att hitta alla Triforce vilket man får varje bana man klarar av.
4/5

[b]Yoshi's Fruit Cart[/b]
Detta är typ ett av det svåra, man spelar som sin Mii som sitter på en Yoshi bil. Man ska äta frukter och komma till en dörr. På teven ser man vart frukterna är men inte på gamepaden. Riktigt klurigt.
3/5

[b]Octopus Dance[/b]
Sämsta av alla, här är man sin Mii som ska göra samma moves killen med cyclops gör. Riktigt tråkigt.
1/5

[b]Ballon Trip Breeze[/b]
Baserat på Ballon Fight, här styr man sin Mii som har ballonger. Man styr med hjälp av gamepaden som man använder till för att göra slags vindar som styr.
3/5

[b]Takamaru's Ninja Castle[/b]
Detta är svårt, man är ninja och kastar kaststjärnor med gamepaden. Det kan bli svårt men inte dåligt.
3/5

[b]Donkey Kong's Crash Course[/b]
Bästa singleplayer spelet, sin egen Mii förvandlar till en slags liten bil eller sånt så man ska ta sig igenom en bana ner till typ Donkey Kong. Rätt svårt och kul.
4/5

[b]Captain Falcon's Twister Race[/b]
Wow, F-Zero. Vem vet, tänk om det blir snabbt och aweso... ohhh. Det här spelet är skitsegt, rätt tråkigt och jobbigt också. Vad ska man annars säga
2/5

[b]Musik[/b]
Musiken är rätt bra, det är låtar från minispelens serier som Lost Woods från Ocarina of Time och Big Blue från F-Zero.
4/5

[b]Gameplay[/b]
Riktigt bra gameplay, otroligt bra också, har inget mer att säga.
5/5

Spelet får 9/10

Samlat betyg: 7.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10