Svenska
MEDLEMSRECENSION

Watch Dogs

Skrivet av: Thomas   2014-06-01

Jag har spelat tv-spel sedan 1986, jag har spelat alla stora spel som släppts sedan dess och jag må ha blivit avtrubbad och på så vis ha fått för höga krav på storspelen. Det är inte många spel som imponerar längre. Spel som tex The Last of Us sög och anledningen stavas tråkigt. Spel ska vara roliga, det har många spelutvecklare glömt idag.

Watch Dogs är här och det räknas väl som ett AAA-spel antar jag, själv anser jag att det bara är ett B-spel. Watch Dogs är precis som Sleeping Dogs ett sandlådespel där det inte finns någon som helst frihet. Du är dömd att gå/springa eller köra bil. Här finns inga flygplan eller helikopterar och spelets största brist är att det är tråkigt. Mega tråkigt om du så vill.

Alla uppdrag handlar om att du ska hacka. och dom flesta påminner om varandra. Bilkörningen är usel, jag har aldrig skrattat så mycket åt en fysikmotor som i Watch Dogs. Jag kan göra det bättre på en miniräknare. Nästan alla bilmodeller är asfula, alla GTA-spel spöar Watch Dogs på just bilarna.

På tal om GTA, så är GTA V till PS3 snyggare än Watch Dogs till PS4. Jag må vara gammal och blind, men så är det. Hela stan är steril och spelet saknar själ. Animationerna på tex flaggorna är genomusla, jämför dessa med GTA V så får du se .Jag skulle hellre välja att spela GTA: San Andreas med 10 år gammal grafik före det här. Jag vet inte hur många gånger jag har varit på väg ner till Gamestop med spelet under dom 10 timmar som jag har spelat det. Men snart så byter jag in skiten.


+ Bra spelkontroll
+ Kort laddningstid

- Tråkigt
- Stundtals kass grafik (PS4)
- Usel fysikmotor
- Fula bilar
- Tröttsamma uppdrag
- Musiken
- Hacka, hacka, hacka, hacka och hacka!

Medlemsrecensioner8
Samlat betyg: 6.9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10