Svenska
MEDLEMSRECENSION

Watch Dogs

Watch Dogs var ett av de få spelen jag var hypad inför, men när jag väl fick tag på det vid release så blev jag väldigt, väldigt besviken.

Jag kan börja med att skriva att storyn är riktigt tråkig och förutsägbar, Aiden kunde lika gärna varit en planka istället för en karaktär, han är väldigt tråkig, likaså alla andra karaktärer i spelet, förutom den där gamlingen vars namn jag inte minns eftersom det var så länge sedan jag spelade spelet att jag slutat bry mig.
Gameplayet är bara inte så kul som det borde vara, man kan hacka jättemycket saker i staden medan man kör runt i ett fordon men det är bara inte kul, jag kunde faktiskt inte spela spelet i mer än 30 minuter per dag eftersom det var så enformigt och tråkigt, då kan man ju argumentera att jag älskar Metal Gear Rising: Revengeance fast det är enformigt. Ni skulle vara helt korrekta om ni sa det.
Men det är där Watch Dogs misslyckas som spel, det som ska hålla en fast i spelet om det blir enformigt är storyn, lyckades Metal Gear Rising med det? Självklart!
Lyckades Watch Dogs med det? Oh nej. Det var som att jag var tvungen att hota mig själv för att starta spelet, det är inte ett gott tecken.

Grafiken är medioker, PC-versionen ser ungefär lika dålig ut som last-gen.
Jag är inte den som brukar klaga på grafiken men den grafiken Watch Dogs erbjuder är inte vad jag förväntar mig av ett spel från 2014.

Musiken som spelas i radion är riktigt kass, det må vara kända låtar men de är riktigt kassa låtar de valt till skillnad från GTA V som har en hel del låtar som ingen i hela världen hört talas om men är ändå riktigt bra.

Jag glömde nästan att nämna att Watch Dogs sequelbaitar hur hårt som helst, det hatar jag eftersom det är riktigt onödigt, det känns nästan som att Watch Dogs var ett helt meningslöst spel helt och hållet.

Det är ett tråkigt, ointressant, enformigt och fantasilöst spel. Men vad mer än det hade jag egentligen väntat mig från Ubisoft?

Medlemsrecensioner8
Samlat betyg: 6.9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10