Svenska
MEDLEMSRECENSION

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Lite backstory, skippa typ någon paragraf för att komma till recensionen.
Jag älskar Metal Gear-serien, troligtvis den bästa serien av spel någonsin.
Det var därför jag blev riktigt ledsen i mina ögonhål när jag fick reda på att Metal Gear Solid 4 bara släppts till Playstation 3, jag var en av dem kidsen som var dum nog att köpa ett Xbox360 istället för ett Playstation 3.

Spola fram till typ förra veckan då jag skulle fira midsommar med min bror och hans farsa, jag klampade in på GameStop och kollade lite på begagnade spel men hittade inget intressant till min Skräpbox420.
Jag hade länge funderat på att köpa MGS4 bara så jag har det när jag köpt en PS3.
Så jag köpte spelet för en hundring. Bra pris för ett mästerverk.

Jag kom hem till brorsan och slog på det på hans PS3 och det jag möts av är en skärm som säger att spelet måste installeras innan det kan spelas, à la GTAV på Skräpbox420.
Vänta typ en kvart på att det ska installeras.
Jag startar spelet och ser att det är väldigt actionfyllt för att vara ett Metal Gear Solid spel.
Snake är i mellanöstern bland något PMC och någon lokal militär styrka. Mitt i kriget, inget Tactical Espionage här inte.

Jag vill bara säga att jag inte klarat av spelet än så om någon spoilar kommer jag gråta ur mina ögonhål. Jag har kommit till Shadow Moses akten.

Så långt jag kommit så är spelet fantastiskt, Snake är gammal för att han är en klon eller något, precis som Solidus i MGS2. Liquid har tydligen tagit över Ocelots kropp helt och hållet nu.
Gameplayet är standard för MGS, man kan springa krypa och skjuta. Nytt i det här spelet är att man kan gå medan man hukar sig, plus från min sida.
Jag älskar den idén med Octo-camo, om man står/ligger still på samma ställe i ungefär 2 sekunder så byter smygdräkten färg så den matchar den mark man ligger på. Ganska häftigt, då slipper jag pausa spelet varje gång jag ska byta kamouflage-dräkt.
Vad mer ska jag säga? Det är Metal Gear, det är klart spelet är fantastiskt.
Uppdaterar recensionen när jag klarat spelet.

Medlemsrecensioner43
Samlat betyg: 9.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10