Svenska
MEDLEMSRECENSION

Anthem

Skrivet av: fille49   2019-02-27

Anthem är här och jag flyger. Spelet handlar om att man sitter i en råbot och ska söka efter den perfekta balansen mellan gott o ont. I en berg o dalbana av laddningstider och framtida barriärer har vi nu nått vårat sista mål. detta spel är för oss gamaers.


Spelet handlar om person som växt upp bland plantor o kanoner och lyckas bygga en maskin som han kallar Anthem som man själv styr. Det finns flera olika Anthems typ en som heter Javelin och en annan som heter Owen och den sista Locke och han är blå o cool.
Grafiken har vi ju sen också vilket e en välidg otrolig besviklese vapnerna gör så man spyr av epelepsie anfall så man fick beställa ny skärm från webhallen med xray sensor som gör att man ser ivlka man spelar på online.
Musiken låter lite som ett kylskåp och burrar o har sig, man blir livrädd o springer till närmsta systembolag o fyller kroppen med alkoholhaltiga drycker och hoppas att man sveps in i en värld av anthems drömmar och förförs av dess liksinnande kvalite. Jag hatar inte detta spel utan avskyr det med grova frallor utan smör. Torrt o grått med inget mått, vad ska jag göra härnest spelet har inget slutspel utan allt är en stor gruppspel tills världen slutar existera från ens intre krets. Vad är vi ens till för i anthem kanske det är något Biothesda ska ta reda på i nästa prequeal av Nintendo 76.


Med detta sagt ser framtiden ljus ut för anthem där alla inställingar går att ändra och att spelet körs i framerate.

Grafik 2/10
Ljud 19/10
Spelbarhet 3/10
Hållbarhet 2.2.3/10

Samlat betyg: 3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10