Svenska
MEDLEMSRECENSION

The Division 2

Skrivet av: fille49   2019-05-02

Jag har aldrig spelat ett spel som detta förut, jag tar i så jag spyr, riktigt jävla mycket.

Detta spel är för mig väldigt intensivt och jag kopplar detta till en resa genom Alingsås och Erken. Man hittar sin plats och den är för mig. Med snygga brudar och häftiga bullar har jag mig nu framför mig en framfört av mig en recension av division 2.


I spelet som jag spelar är man en människa med kampen om att döda eller förfölja spelare tills dom rage quitar och de gillar man ju speciellt om man spenderat 300 timmar att köpa gems för låsa upp bästa puffran i jordklotet. Min gubbe får en gammal man att se ut som en sopbil utan att lukta illa. Spelet spelas som ett trdje personsspel där man lootar och det gör man mycket. Man går och skjuter också för att kunna få loot.

Spelets musik får utav mig en godkänd macka med mycket smör o innehåll med pampig ton som för mig sugen på sylt o grädde en fantaiskt kombo om ett lika välbefinnande sinne av sitt inre jag som får mig som person att lyfta över ytan och se världen som skapats i divison 2.

Grafiken är helt otrolig man kan nästan tro att jag inte har några öron. Jag svimmar och simmar i ett hav av prickar vad snyggt detta är men det håller inte riktigt hela vägen då spelet tappar grafik i endgamet. En påse med vapen gör mig lycklig i några minuter innan det är dax för hitta ett nytt spel att spela.


DÅ har vi spelets hållbarhet vilket har lika best före datum som senaste brödet på konsum. Det finns inget endgame men det ska komma som en patch senare i division 3. Spelet har även multiplayers som för första gången låter en spea online med eller mot andra eller spela själv med eller mot sig själv om man inte vill spela med andra så spelar man med sig själv istället för att spela med andra. Detta skapar ett stort drama om vem man ska lita på i en värld utan dess like för detta är Survival of the fittest. Bara jag på toppen är det som är det viktigaste på gatan bland folket. Men spelets spel tappar lite här också då man måste ha internet för spela online.


Grafik 10/10
Ljud 5/10
SPelbarhet 2/10
Hållbarbhet 1/10

+ Grafik
-Grafik som tappar och kräver internet för spela online. Hutlöst med prickar i grafiken.

Samlat betyg: 4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10