Svenska
MEDLEMSRECENSION

Forza Horizon 4

Skrivet av: fille49   2020-05-14

Fille har satt tänderna i xbox utmanaren till Last of us. Forza 3 Horzion zero dawn. Fille är väldigt överaskad.

Spelet är em utmanare helt klart med en karta och verklig grafik men se upp här kommer en bil. VROOOOOOOOOOOM.

Inte här för att latja runt som en stelbent skäggig snubbe eller en tuff flicka utan här är det vrålåk till 100% och xbox horizion 4 står sig här som best.


I grunden tror man att det är ett bilspel. MEN LÅT DIG INTE LURAS, detta spel har hjärta för invånare i Staden horizon och du är upp till dig att köra över dom o få blood money.
Storyn kretsar kring Rake och du är dittsatt för ett mord du begått och det är upp till dig att förgöra fler mänskliga fiender med din audi. Rakes färdigheter är otroligt många och nyanserade han kan köra bil. kan kan spela co-op upp till 10.000 spelare och alla ha varsin bil eller dela på en transportbuss där det finns minispel att dränka varandra. Billigare blir det när man kör single-player vilket man måste låsa upp efter antingen 3000 forza coins runt 4000kr eller spela spelet i 300 timmar.

Gameplay är tajt och det känns som man har 4 hjul och ett huvud samt plåt runt sig. Man kan spela med eller utan men bara i bil, brum brum. Kartan är så stor att det tar 20 timmar att åka från ena sidan till den andra beroende på hastigheten av dig. Jag kör förbi mcdonalds

"hej jag vill ha en ostburagere med extra ost"

Sedan rullar jag vidare med min xbox tätt intill.

Musiken är kompositerad av Metallica och regiserad av snubben sosm gjorde Shutter Island. Man känner att man är i ett vacker land och trummor o sånger anspråkar på en mörk historia.


Mina hjul har 5 stryka och 4 i grepp samt 97 i kondition legendary elite Wheel of legendary Forza player Mr.Wheelman.


Till slutsats har vi ett trading car game med många olika lekar och däck som får min ps4 att bli GRÖN av avund. DAX O rita ett x på den lådan.


Grafik 10/10

PGA av omständigheter kunde vi inte spela spelet och kan därför inte recensera dessa andra synpunkter jag har.

Samlat betyg: 7.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10