Svenska
MEDLEMSRECENSION

Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers 2013

Skrivet av: fille49   2020-05-26

Fillenstein har testat en stund av Fiskas senaste kortspel och är uttråkad. Här är Magic Arena 2013+7

60 kort? Snarrare 10 minuter av denna konsperation till mänsklig förstörelse. Att kalla detta ett Kortspel? Man kan kalla detta kort, kort som att det är det man vill göra sitt liv till efter att spela detta.

Detta spel lider lite av samma problem story mässigt som dom senaste spindelman filmerna med tobey Maguyver. Jace, Gasnuuk, Ajani, Tajtfairy, Chandra Bellerin, Jim Belsong, Micheal Cera, Garn the collector samt gästspel av Dinosaurien från Jurrasic Park.

Man spelar med 60 kort och varje runda delar man ut nåt som kallas länder eller manna. Enlight wiki (Manna är ursprung från hawai en frukt som består av smörjande sörja som man smetar i ens ögon för slippa se skit) Man turas då om varje runda med att få ut flest länder på banan o spela o bygga upp torn samt figurer som ska slå varandra.

I speletsmitthälft försvinner storyn? Vad jag jag ens här, jag drar lite kort på skärmen och vinner? Sure de löning och jag köpte "Boosters" som gjorde att jag fick mer kort och dessa kort fungerade.

Spelet har ingen Co-op men går att spela med varandra där en får styra och den andra titta på. Under min tid blev det mest att jag kollade in Chandra...vilken pingla.


Gameplay är som sagt uråldrat och det känns på nåt sätt lite gritty och smutisgt, och jag gillar när saker e lite dirty med en glimt i ögat eller mer om man så vill hehehehe..

hehe


Sedan har vi då story mode vilket utspelar sig 10 år innan Arena och självaste 2013 är prequal till 2014 version av 2012 uppgraderade version för sedans 2015 version som hette duels blev då Arena som utspelar sig 5 år innan 2011 versionen. Inget man köper håller för evigt. Tillsammans är vi starka. Jag väljer Jace som karaktär och han är blå och åker på vatten. Mina kort är till för kontrollera monståndare eller få dom att rage quita men jag bara förlorar.

Ljudet och musiken är bakgrundsmusik från youtube eller spotify eller polare på ventrilo, discord spotify, skype eller youtube eller Discord då. Kanske även skype ska nämnas där microsoft nu köpts upp skype och nylanserat nya Skypescord där man kan Realtime prata med vänner med headset.


Sedan har vi då gameplay mode men det är samma som tidigare.


Som Börjansats har vi här ett spel med kort digitala monster och en massa pengar. Jag vann mer pengar när jag sålde Need for speed Grid på Stockholms antik affär Spelbiten. Jag vill tilldela detta spel på min dator ett betyg som jag aldrig någonsin kunde ge annat än alan wake en stark 1.a på min sista lista.


Grafik 1/10
Spelbarhet 2/10
Ljud 2/10
Hållbarhet Har du pengar/10

Skulle hellre spela Legends of Runkterra där Blizzard verkligen satsat på E-sport och det inte går att få kort till sin lek.

Samlat betyg: 1/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10