Svenska
MEDLEMSRECENSION

Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters

This is the game for the masters, and this world will never be the same. Tom har tagit sig an denna kusliga fest.

Ok varför finns det så jävla många giraffer på golfplanen för? jag vette fan om det är speciellt realistiskt. Hur i helvete skulle de överleva på en golfplan så här många år efter? de borde ju tekniskt sätt fått många golfbollar i huvudet vid det här laget. De la ju lätt till girafferna i spllelet bara för en "wow vad coolt"-moment likosm oavsett om resten av spelet ska vara realistsiskt.

Tiger Woods senaste spel är ett helt otroligt upplelevelse dock om jag ska vara rakt på sak. När jag pratade med Herr Woods sa han många intressanta detaljer. "In this game there are many diffrent people playing golf and we want it to really feel like golf. so other players will shout their friendss's names whn they get a hole in-one. golf balls can be hard to spot in tall grass but if you keep looking you will find it, so the ball will have to keep moving so it doesnt get spotted." mycket bra av Tiger.

En av de bästa sakerna med spelet är hur man kan skapa nya golfklubbor när man går från hole till hole. man ber sin Caddiey att ta av sin golfväska, däör i har min suppleis så man kan göra nya verktyg för sin golfresa.

En dåligt sak är att i senaste uppdaten är det jävligtg svårt att sikta. Får hela tiden framedrops när jag ska zooma in med klubban, men bara tydligen jag som får det probelmet? märks inte av i de andra Tony Woodss-spelen. Därför får spelet ett minus ( -1 score, skulle ju vara positivt i golf hahaha men i denna recension är det inte det, så det var ett golfskämt haha). Problemet är minst lika tydligt när det är alla golfklubbor finns på random när man spawnar.

Finns en del haters av detta spel innan det ens släppts, bara för att de hört storyleaks om hur tiger Woods var otrogen. Okej men spelet är ju kul och det finns ju en hel story om varför han är otrogen också så varför har alla fucking alt-righters bestämt sig redan nu för att spelet suger? vilket skämt också att Petter tog en bild på Tiger Woods innan släppdags och la upp i sin blogg som visade att det VISSt kommer finnas en golfkart att anvöända trots att spelet hintar till att den åker ned i en sjö i början. Banna Petter. Banna petter.

trots leaks och framerate är detta spel verkligen ett master. om 23 timmar är det bara 18 dagar kvar. Jag är officiellt taggad. Som min vän skulle säga "We are close to being in the game of end now."

Spelet får 10 i samtiliga kategorier som dt ska, men i och med att det finns problem så får det 9/10. Jag är ingen fanboy, bara en rättvis man.... till skillnad från vissa andra... haha

Samlat betyg: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10