Svenska
Gamereactor
nyheter

Oktober-uppdateringen till Xbox har nu släppts

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Eftersom månaden närmar sig sitt slut har Microsoft nu lanserat Oktober-uppdateringen till Xbox One och Xbox Series S/X. Den har ett par fräna nya funktioner, även om det inte är något banbrytande denna gång.

Viktigast är att vi får 4K-upplösning för menyerna, vilket är något vi vet att många efterfrågat. Tidigare har menyerna renderats i 1080p och skalats upp till 4K, men nu är allt i tvättäkta 4K, vilket gör detaljer skarpare och text lättare att läsa.

Ett annat nytt tillägg är nattinställningar. Med detta kan du dämpa ljuset på handkontrollen och konsolen samt även ställa in detta i ett schema (eller använda inställningar för soluppgång och solnedgång om du vill) så att du inte behöver justera det manuellt varje kväll. För Xbox Series S/X finns det också ett filter för blått ljus som gör skärmen behagligare i mörka rum. Även detta kan inkluderas i ditt nattschema om du vill.

Slutligen har en Quick Settings-meny lagts till i Xbox Guide så du direkt kan ändra tillgänglighetsinställningarna utan att behöva lämna vad det nu än är du spelar.

Oktober-uppdateringen till Xbox har nu släppts


Loading next content