Svenska
Gamereactor
nyheter
Returnal

Returnal har nu fått ett riktigt Photo Mode

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Housemarques Returnal var en underhållande actionkaramell, men fick även kritik för en något ojämn svårighetsgrad där du fick spela om långa partier om du dog. Sistnämnda verkar lyckligtvis vara löst nu i och med en ny uppdatering till Returnal som gör att vi kan spara våra framsteg.

Detta system fungerar precis som många har önskat, nämligen genom att skapa en så kallad "Suspend"-punkt som tas bort så snart du återvänder till den. Du kan dock glömma att dra nytta av detta genom att spara precis innan Selene dör, eftersom det inte är möjligt att spara mitt i strider, under bossfighter, mellansekvenser och förstapersonspassager.

Utöver detta implementerar uppdateringen ett fotoläge så vi äntligen kan ta snyggare bilder från det läckert designade spelet. Du kan se några resultat av detta nedan. Kolla in vår recension om du vill veta mer om Returnal.

HQ
Returnal
ReturnalReturnalReturnal

Relaterade texter

8
Svag lansering av Returnal till PC

Svag lansering av Returnal till PC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Returnal anses allmänt vara en höjdare och vann till och med priset Årets spel 2022 vid förra årets BAFTA-event. Det verkar dock som om denna kritiska framgång inte...



Loading next content