Svenska
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy V

Final Fantasy V-remaster släpps till Steam och mobiler i november

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

November är nästan alltid den hetaste månaden för spel, men i år är det lite tunnare än vanligt efter en rad spektakulära förseningar ända sedan 2021 började. Så om inget kommande storspel är i din smak, varför inte återuppleva ett av de bästa pixlade japanska rollspelen genom tiderna?

Square Enix avslöjar nämligen att Final Fantasy V får en pixel-remaster i november till PC och smartphones:

"The King is missing, memories have been lost, and the crystals are in jeopardy. Luckily, these heroes are up to the job. #FinalFantasy V pixel remaster is coming to Steam and Mobile on November 10th PDT/GMT. Pre-purchase now for a 20% discount on Steam: http://sqex.link/FFV"

Final Fantasy V var långt före sin tid med ett överraskande djupt system för jobb, som lät dig blanda och matcha lite som du ville, vilket öppnade upp för friheten att skapa fantastiska kombinationer av förmågor. Om du inte har spelat det tidigare och inte har något emot vackra pixlar och ljuv spelmusik kan vi verkligen rekommendera dig att kolla in det när det släpps den 10 november.

Final Fantasy V

Relaterade texter

7
Final Fantasy V till Android ute nu

Final Fantasy V till Android ute nu

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Square Enix låter meddela att ett av deras allra bästa spel någonsin, Final Fantasy V nu finns att ladda hem till Android från Google Play. Priset är drygt hundringen,...

8
Final Fantasy V till smartphones

Final Fantasy V till smartphones

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Square Enix lät idag meddela att Final Fantasy V är på väg till Android och Ios, både smartphone och tablets. Spelet kommer att släppas någon gång i sommar och baseras på Game Boy Advance-versionen av spelet.



Loading next content