Svenska
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto VI

Dr. Dre och Snoop Dogg gör musik till nytt GTA

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Grand Theft Auto VI syns fortfarande inte till någonstans och är sannolikt flera år från lanseringen, men vi kan nu faktiskt ha fått de första detaljerna från det otroligt efterlängtade spelet från en något överraskande källa. Rapparen Snoop Dogg sade nämligen såhär om Dr. Dre i en podcastavsnitt:

"I do know he's in the studio. I do know he's making great fucking music. And some of his music is connected to the GTA game that's coming out. So I think that that will be the way that his music will be released, through the GTA video game."

Som du ser nämner inte Mr Dogg något nummer efter GTA, vilket förmodligen är en av anledningarna till att både Rockstar avböjde att kommentera och Dr. Dre's representanter inte svarade när de kontaktades för en kommentar. Det ger oss dock gott om utrymme att spekulera.

Det är känt att Rockstar brukar börja spela in musik till sina spel ganska tidigt, så detta kan faktiskt tänkas handla om Grand Theft Auto VI. Men det kan även finnas en god anledning till att Rockstar inte sagt ett ord om musiken i Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition, nämligen att de inte kunnat förnya rättigheterna till all den fantastiska musik som spelas på radioapparaterna i Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City och Grand Theft Auto: San Andreas. Detta skulle kunna vara förklaringen till att duon (Snoop säger att han också är med på en del av den nya musiken) fått i uppdrag att göra ny musik till den remastrade trilogin.

Vad tror du om saken?

HQ
Grand Theft Auto VI

Tack Rolling Stone

Relaterade texter

Allra bäst: Rockstar

Allra bäst: Rockstar

ARTIKEL. Skrivet av Petter Hegevall

Rockstar har under årens lopp gjort en del missar (Warriors, Manhunt) men även drämt ur sig några av de mest minnesvärda actionspelen genom alla tider. Här kommer deras fem bästa, rankade i en Allra bäst-omgång...



Loading next content