Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Detta ingår med första Battle Pass till Halo Infinite

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Även om många ser fram emot att spela Halo Infinites-kampanjen är multiplayer-läget, som för övrigt är gratis att spela, en minst lika viktig del för den potentiella framgången för Master Chiefs nya äventyr. För att multiplayer ska bli populärt behövs såklart genomtänkta spelsätt, bra banor, underhållande vapen och massor av annat, men det är också viktigt att hålla spelarna engagerade.

Liksom i många andra titlar kommer detta göras med ett Battle Pass som låter spelarna gradvis låsa upp fler belöningar genom att spela. 343 Industries verkar dock ha tänkt på detta mer än andra utvecklare, med fokus på att att det ska vara prisvärt.

Som IGN skriver kommer ett Battle Pass i Halo Infinite aldrig att sluta gälla. Det finns heller inte några loot-lådor och liknande, utan du kan se alla belöningar som ett Battle Pass erbjuder.

Nu har det första Battle Pass till Halo Infinite presenterats i och med bilden nedan, och som synes innehåller det hjälmar, effekter och mycket mer.

Halo Infinite
Tack IGN

Relaterade texter

7
Halo Infinite - Season 2: Lone WolvesScore

Halo Infinite - Season 2: Lone Wolves

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har spelat den andra säsongen av Halo Infinite, men är tyvärr inte helt imponerade av det som erbjuds, där kvantiteten är största problemet...

Halo Infinite - KampanjenScore

Halo Infinite - Kampanjen

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Sex år, flera miljarder kronor och en rejäl försening senare är nu Halo Infinite äntligen här. Är det den mjuka reboot som utlovats, och framför allt - är det bra...



Loading next content