Svenska
Gamereactor
nyheter
Far Cry 6

Vaas från Far Cry 3 intar Far Cry 6 nästa vecka

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

En av fördelarna med att Ubisoft fokuserar på att bygga ut sina spel med mer innehåll efter att de lanserats, är att det vanligtvis inte tar lång tid för oss att få meratt göra även i stora titlar. Naturligtvis gäller detta också Far Cry 6.

Michael Mando, som de flesta känner som Nacho Varga i Breaking Bad/Better Call Saul och Vaas Montenegro i Far Cry 3, meddelar nämligen via Twitter att Far Cry 6 snart får expansionen Vaas: Insanity. Hur snart? Jo, redan den 16 november. Här kommer vi spela som Vaas i ett roguelite-läge där vi tydligen ska lära känna galningen bättre. Därefter kommer Pagan Min och Joseph Seed från Far Cry 4 respektive Far Cry 5 att gästspela i början av nästa år.

Far Cry 6

Relaterade texter

Far Cry 6Score

Far Cry 6

RECENSION. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

Ubisofts enormt framgångsrika kassako är tillbaka med en ny konflikt i ännu ett påhittat land. Mackegård har kämpat med gerillan och är redo att sätta betyg.

4
Ubisoft lämnar nu Far Cry 6 bakom sig

Ubisoft lämnar nu Far Cry 6 bakom sig

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Ubsioft har nu bestämt sig för att det är dags att dra ur pluggen för Far Cry 6, som fått rejält med stöd ända sedan premiären i oktober 2021. Tanken är att utvecklarna...



Loading next content