Svenska
Gamereactor
nyheter
Starfield

Njut av Starfield-musik medan du kollar in läckra konceptbilder

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Igår var det 11/11, ett datum som Bethesda haft som sin speciella dag sedan lanseringen av The Elder Scrolls V: Skyrim, som hade premiär just den 11/11/11. Starfield kommer för övrigt också den 11/11 nästa år, och allt detta firades med Skyrim 10th Anniversary Fan Celebration.

Där fick vi höra en ganska lång komposition från Starfields soundtrack, framförd av London Symphony Orchestra. Det låter mer som 2001: A Space Odyssey och Star Trek snarare än Star War, och har verkligen episk rymdkänsla. Surfa över till denna länk om du vill lyssna.

Under konserten fick vi också se massor av nya konceptbilder från Starfield. Vi har sparade de flesta så du kan kolla in dem nedan. Som synes visas flera olika planeter, märkliga miljöer, futuristiska städer, gamla rymdskeppsvrak, konstiga varelser och fräna skepp som vi förmodligen kommer att få utforska i spelet när det lanseras till PC och Xbox nästa år.

StarfieldStarfield
StarfieldStarfield
StarfieldStarfield
StarfieldStarfield
StarfieldStarfield
StarfieldStarfield
StarfieldStarfield

Relaterade texter

StarfieldScore

Starfield

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det äntligen blivit dags att få utforska rymden i Bethesdas första helt nya spelserie på över 25 år. Vi kollar in om rymdäventyret håller vad det lovar...



Loading next content