Svenska
Gamereactor
nyheter
Forza Horizon 5

Forza Horizon 5 har nu över sex miljoner spelare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är inte bara bilarna som är snabba i Forza Horizon 5, även spelarna som deltar i spelet är riktigt, riktigt snabba. Hur snabba? Jo, det nådde den första miljonen spelare innan det officiellt släpptes, och när det väl lanserats nådde det 4,5 miljoner spelare under de första 24 timmarna och hade den största lanseringsdagen någonsin för en Xbox Game Studios-titel.

Och gissa vad, snabbspola ytterligare en dag och siffran har nu passerat över 6 miljoner spelare, vilket avslöjades av Xbox-marknadsföringschefen Aaron Greenberg på Twitter. Som jämförelse kan nämnas att Forza Horizon 5 nådde denna milstolpe tre gånger snabbare än Forza Horizon 4.

Med den här hastigheten skulle vi inte bli förvånade om det hyggligt snart klättrar över tio miljoner spelare. Är du en av dem?

Glöm inte att kolla in vår recension om du vill veta mer, och vi har även en guide som hjälper dig att snabbt komma igång. Dessutom vill vi såklart påminna om den Forza Horizon 5-tävling som pågår just nu, där du ska få så snabb tid du kan på banan Airfield Cross Country Circuit, varpå du har chansen att vinna finfina priser.

Forza Horizon 5

Relaterade texter



Loading next content