Svenska
Gamereactor
nyheter
Saints Row

Saints Row skjuts upp till augusti

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Februari verkar bli en fantastisk månad för spelarna, så till den milda grad att den såg ut att bli överdrivet fullbokad ett tag med lanseringen av Dying Light 2 Stay Human, The King of Fighters XV, Total War: Warhammer III, Sifu, Horizon Forbidden West, Elden Ring och Saints Row. De två sistnämnda skulle till och med lanseras på samma dag, den 25 februari, men så kommer det inte bli efter en ganska väntad försening.

Volition bekräftar nämligen att Saints Row har skjutits upp från den 25 februari till den 23 augusti. Anledningen är enkel: de behöver mer tid för att polera spelet så att det lever upp till både deras och vårs förväntningar.

De gör även helt klart att den extra tiden inte kommer att användas för att ändra karaktärerna eller storyn. Ett intressant uttalande med tanke på att den avslöjande trailer vi fick i augusti fick mycket kritik för just dessa delar. Vi får vänta och se om mottagandet förändras med dessa sex månaders extra polering och marknadsföring.

Saints Row

Relaterade texter

Saints RowScore

Saints Row

RECENSION. Skrivet av Marie Liljegren

Marie har lekt runt i den stora sandlådan som kallas Santo Ileso som en kvinna med djup mansröst och clownnäsa och gör stan osäker i en bil med en gigantisk daggmask på taket. I en annan värld hade folk höjt på ögonbrynen men det här är Saints Row motherf#ckers!

1
Nu finns Saints Row ute till Steam

Nu finns Saints Row ute till Steam

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Saints Row släpptes i augusti 2022, och lanseringen får tyvärr liknas vid en katastrof. Sedan dess har dock spelet uppdaterats och utökats som aldrig förr, och...



Loading next content