Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Lär dig mer om Battlefield 2042 i vår videoserie!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
Battlefield 2042

Battlefield 2042 lanseras idag efter att tidigare funnits tillgängligt som förhandsversion via EA Play och Xbox Game Pass, och finns nu ute till Xbox Series X|S, Xbox One, PC, PS5 och PS4. För att markera tillfället lanserar Gamereactor en videoserie i fyra delar så att du kan lära dig allt du behöver veta om detta actionspel förlagt till en nära framtid.

I den första videon ger vi dig ett rejält sammandrag; vad som är nytt, vad som är spännande och vad som är bekant. Kort sagt: Vad är Battlefield 2042?

HQ

Her dyker vi ner i de tre huvuddelarna som utgör Battlefield 2042; All out Warfare, Hazard Zone och Battlefield Portal!

HQ
HQ
HQ

Här på Gamereactor gör vi ibland ett avtal med en partner om att göra en eller flera informativa videor om en viss produkt. Detta innebär att videon här, även om den är producerad i enlighet med Gamereactor-teamet, är sponsrad, vilket du kan läsa mer om genom att klicka på länken ovan.

Relaterade texter

Battlefield 2042Score

Battlefield 2042

RECENSION. Skrivet av Kieran Harris, GR UK (Översättning: Petter Hegevall)

R E W I N D ! Efter att ha fått testa en förhandsversion som enligt vår systertidning i England var förhållandevis fri från tekniska bekymmer har Dice senaste spel släppts och det presterar rätt illa, därför har vi tiltat vårt betyg efter produkten som just nu står på butikshyllorna...



Loading next content