Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Swarovski gör en kollektion med Halo Infinite-kristall

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Swarovski är kända för att tillverka exklusiva kristallprodukter, ofta avsedda för en exklusiv publik. Men de gör även populärkulturella grejer mellan varven, och nyligen samarbetade de med Star Wars.

Nu har de utannonserat ett Halo-samarbete för att fira att Master Chief och hans Halo-äventyr fyllde 20 år förra månaden samt att Halo Infinite lanseras den 8 december. Xbox Wire beskriver kristallsamlarprylarna såhär:

"Two decades after the dawn of one of gaming's most iconic franchises, Swarovski has recreated Master Chief's iconic Mjolnir helmet, made from a singular piece of crystal featuring 140 facets, along with the emblematic Energy Sword crafted with 204 facets from 13 different cut crystal pieces, and two polished steel tips."

117 uppsättningar har tillverkats för att hedra John-117, Master Chief, men de kan tyvärr inte köpas utan endast vinnas i välgörenhetstävlingar där endast av invånare i Frankrike, Tyskland, Storbritannien och USA får delta. Om du bor i något av dessa länder kan du surfa över hit för att pröva lyckan. Larry "Major Nelson" Hryb har flera bilder av Halo-kristallerna på sitt Instagram-konto om du vill titta närmare.

Halo Infinite
Halo InfiniteHalo Infinite

Relaterade texter

7
Halo Infinite - Season 2: Lone WolvesScore

Halo Infinite - Season 2: Lone Wolves

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har spelat den andra säsongen av Halo Infinite, men är tyvärr inte helt imponerade av det som erbjuds, där kvantiteten är största problemet...

Halo Infinite - KampanjenScore

Halo Infinite - Kampanjen

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Sex år, flera miljarder kronor och en rejäl försening senare är nu Halo Infinite äntligen här. Är det den mjuka reboot som utlovats, och framför allt - är det bra...



Loading next content