Svenska
Gamereactor
nyheter
Wasteland 3

Wasteland 3 når nya höjder och utvecklaren Inxile byter logo

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Inxile Entertainments Wasteland 3 släpptes i augusti förra året till PC, Playstation 4 samt Xbox One och fick mycket beröm från både gamers och media. Idag, drygt ett år efter lanseringen, verkar det som om rollspelet är mer populärt än någonsin, vilket studiogrundaren Brian Fargo avslöjar på Twitter:

"In the last few days, we had the most concurrent players of Wasteland 3 yet. We love that people are continuing to discover and enjoy the game."

Igår lade Microsoft för övrigt till ett dynamiskt tema till Xbox Series S/X som baseras på just Wasteland 3. Om du klickar på länken kan du se hur det ser ut i praktiken.

Inxile ändrade dessutom sin logotyp igår, och du kan se den nya nedan, vilken som synes har Xbox-logotypen (Inxile köptes av Microsoft 2018) i mitten. Det är värt att nämna att detta bemöttes av ett kryptiskt svar från The Game Awards producent och värd Geoff Keighley på Twitter, vilket lett till spekulationer om att vi kanske får se Inxiles nästa titel under showen den 10 december.

Vad tycker du om den nya Inxile-logotypen? Den nya högst upp och den gamla längst ner.

Wasteland 3
Wasteland 3

Relaterade texter

1
Wasteland 3-storyn byggs ut i juni

Wasteland 3-storyn byggs ut i juni

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Inxile Entertainment lovade redan tidigt att det skulle släppas expansioner till Wasteland 3, och nu vet vi mer om vad som väntar i den första samt när den anländer....



Loading next content