Svenska
Gamereactor
nyheter
Super Smash Bros Ultimate

Sakurai: Nästa Smash Bros måste ha färre antal karaktärer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Super Smash Bros Ultimate är en dundersuccé av sällan skådat slag och det mest sålda figthingspelet genom alla tider. Teamet bakom, under ledning av Masahiro Sakurai, har efterlanseringen bidragit till detta genom att introducera ett antal spännande gästkaraktärer som gör den totala ensemblen minst sagt häpnadsväckande.

Men Sakurai själv verkar nu ha klivit av Smash Bros-tåget efter att ha varit inblandad sedan det allra första spelet i serien. När han nu intervjuas hos The Verge förklarar Sakurai att det helt enkelt inte är realistiskt att göra ett spel med så många spelbara karaktärer igen, och att de stött på en barriär när det gäller antalet:

"I think we've reached the limit, at least in terms of volume of content and fighters. Basically, if I were to have the opportunity to work on another Super Smash Bros game, that means we would have to shrink the roster, but we need to think about whether fans would be pleased about that."

Vi kan inte låta bli att notera att det ändå låter som att Sakurai skulle vilja vara inblandad i ytterligare ett spel, även om han tidigare har uttryckt sin tveksamhet. Vad skulle du tycka om Nintendo drog ner antalet kämpar i en framtida ny installation i serien?

Super Smash Bros Ultimate

Relaterade texter

Super Smash Bros UltimateScore

Super Smash Bros Ultimate

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Nintendo utlovar självsäkert att bjuda på den ultimata Smash Bros-upplevelsen. Vi har tagit reda på om de har täckning för sina löften...



Loading next content