Svenska
Gamereactor
nyheter

Ska Dwayne "The Rock" Johnson göra en Gears of War-film?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Dwayne "The Rock" Johnsons karriär har verkligen skjutit i höjden under de senaste åren, vilket lett till att många idag nämner honom när de talar om drömroller för vissa projekt. Detta inkluderar att låta honom spela antingen Marcus Fenix från Gears of War eller Kratos från God of War, och det verkar som om vi äntligen kan få våra drömmar uppfyllda.

I en intervju med Men's Journal avslöjar Johnson att han medverkar i en film baserad på "one of the biggest, most badass games" och att den ska avslöjas senare i år. De enda antydningar vi får om vilken serie det handlar om, är det tydligen är en titel han spelat i flera år samt att frågan handlade om hans relation till Microsoft och Xbox (som han gjort flera arbeten tillsammans med).

Vi tvivlar starkt på att det handlar om Banjo-Kazooie, Conker, Crackdown (Terry Crews har mutat in detta) eller Halo (eftersom de redan har Paramounts serie), vilket mer eller mindre lämnar oss med Gears of War. Den serien ryktas dessutom vara på väg att få en remastrad nyutgåva, vilket är samma strategi som vi nu ser Sony använda med Uncharted-samlingen som lanseras i samband med Uncharted-filmen.

Ska Dwayne "The Rock" Johnson göra en Gears of War-film?


Loading next content