Svenska
Gamereactor
nyheter
Sniper Elite 5

Sniper Elite 5 hämtar inspiration från Dark Souls

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När Rebellion gav oss de första detaljerna om Sniper Elite 5 förra månaden, lärde vi oss bland annat att andra spelare kommer kunna invadera den egna storyn, men hur ska detta fungera?

Utvecklarna har nu avslöjat hur Invasion Mode är upplagt. Personen som tar sig an någon annans äventyr blir en prickskytt från Axelmakterna som naturligtvis uteslutande har som mål att döda dig och en eventuell samarbetspartner (vilket ger bättre belöning). Något som gör det lättare att lyckas är att man kan markera en vanlig soldat, och om denna ser motståndaren kommer positionen avslöjas på kartan. Dessutom kan man aktivera en "Stay Sharp"-färdighet som gör vanliga soldater mer vaksamma.

Därför har naturligtvis personen som spelar storyn också några fördelar. Det finns speciella telefoner utspridda, och med hjälp av dessa får du veta var inkräktaren är. Du måste dock vara lite medveten, eftersom den andra spelaren kan rigga telefonerna med sprängämnen, samtidigt som överdrivet flitigt användande kan avslöja din position.

Oavsett vilken sida du är på, väntar belöningar som vapen, artefakter, skins och erfarenhetspoäng om du dödar den andra. Ett ganska fränt och lätt Dark Souls-inspirerat koncept vi ser fram emot att få testa i praktiken.

HQ
Sniper Elite 5

Relaterade texter

5
Sniper Elite 5Score

Sniper Elite 5

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Patrik har hängt med Karl Fairborne för att vinna andra världskriget, med ett par kikare, gevär och rent övervåld...

3
Sniper Elite 5 har premiär i maj

Sniper Elite 5 har premiär i maj

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Att vara krypskytt i spel kan vara rysligt fränt om det görs på rätt sätt, så vi blev ganska upphetsade när Rebellion gav oss de första detaljerna om Sniper Elite 5 i...



Loading next content