Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield 2042

Battlefield 2042 inte längre en av de 50 mest spelade Xbox-titlarna i USA

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Trots att EA släppte ett positivt pressmeddelande strax efter lanseringen av Battlefield 2042 där man förklarade att miljontals människor aktivt spelade det, har det sedan dess stått ganska klart att saker och ting inte gått enligt planerna. På grund av tekniska problem, dålig kommunikation och en solid konkurrens, verkar det som att publiken övergivit Dice senaste titel i närmast chockerande hög grad.

ResetEra-användaren Theorry följer Microsofts ständigt uppdaterade lista över de mest spelade Xbox-spelen i USA, och noterar att Battlefield 2042 inte längre finns med bland de 50 listade titlarna. Det är extremt ovanligt med tanke på seriens storlek och historia.

I Storbritannien ligger det på 44:e plats, medan vi i Sverige är lite mer lokalpatriotiska och har det på plats 38, dock fortfarande efter äldre titlar som Farming Simulator 19, For Honor och The Hunter: Call of the Wild samt även efter Dice egna Battlefield V och Star Wars Battlefront II.

Battlefield 2042

Relaterade texter

Battlefield 2042Score

Battlefield 2042

RECENSION. Skrivet av Kieran Harris, GR UK (Översättning: Petter Hegevall)

R E W I N D ! Efter att ha fått testa en förhandsversion som enligt vår systertidning i England var förhållandevis fri från tekniska bekymmer har Dice senaste spel släppts och det presterar rätt illa, därför har vi tiltat vårt betyg efter produkten som just nu står på butikshyllorna...



Loading next content