Svenska
Gamereactor
nyheter
Counter-Strike: Global Offensive

Tre lag utslagna ur CS:GO-turneringen Blast Premier Spring 2022

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Igår var det tillslut dags för elimineringsmatcherna i Blast Premier spring 2022. För att vara Blast den här säsongen var det en tämligen avslappnande tillställning och de stora skrällarna tog en liten semester. Matcherna spelades bäst av tre kartor och bara en av matcherna krävde en tredje karta för att skilja lagen åt.

I första matchen möttes Complexity och Mibr. Mibr som stod för turneringens hittills största skräll när de slog världsettorna i Navi. Mibr höll formen även här och slog ut Complexity. Det är dock ett Complexity med helt ny femma så inga konstigheter att det går lite knackigt i början.

Match nummer två var världsettorna i Natus Vinceres chans att få lite upprättelse efter ett bedrövligt gruppspel där man förlorade båda sina matcher. Möjligen kunde de tidigare svaga prestationerna härledas till tekniska problem och packet loss som ska vara ett problem vid Navis anläggning. Detta påstår laget själva åtminstone bidrog till den svaga prestationen. Tidigare Navi, nu G2:spelaren Monesy bekräftar att han upplevt samma problem när han spelat från Navi:s anläggning och det kanske ger det lite mer tyngd till påståendet. Hur som helst verkade teknikgudarna hålla sig lugna igår och laget vann två raka kartor och där med matchen mot Team Liquid.

Sist men inte minst mötte tyskarna i Big Clan det nordamerikanska laget Evil Geniuses i dagens enda match som spelades alla tre kartor. Matchen börjar med en vinst på Overpass för EG med 8-16 som resultat. Efter detta svängde det helt och Big vann både på Dust2 som är lite av lagets hemmaplan och sen Vertigo.

Turneringen rullar vidare idag med bland annat svenska Nip tillbaka i rutan och följande schema:

13:00 Mibr VS Vitality

16:30 Navi VS Nip

18:30 Big VS Astralis

Är ni inte vana att kolla på Counter-Strike så ha i åtanke att matcherna ofta blir lite försenade, matcherna går att se på Blast Premieres Twitch.

Counter-Strike: Global Offensive
Idag får vi åter igen se Nip och Fredrik "Rez" Sterner klicka huvuden.

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content