Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield 2042

60 000 gamers vill ha pengarna tillbaka för Battlefield 2042

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Lanseringen av Battlefield 2042 har varit en ganska sorglig historia för alla parter. Dice fick väldigt blandade recensioner, EA nämnde inte ens försäljningen av det under sin senaste finansiella rapport och communityt har fått ett ofärdigt spel som inte fått den kärlek det skulle behöva.

Eftersom detta är internet-eran startades en namninsamling för att få EA att återbetala Battlefield 2042 för alla missnöjda gamers eftersom de uppenbarligen inte fick vad de betalade för. Petitioner som dessa brukar vanligtvis inte leda till något alls, men den här har börjat få så mycket uppmärksamhet att det börjar bli intressant. Även om vi tvivlar på att EA kommer att göra någon återbetalning, kan vi tänka oss att de kanske gör andra saker för att kompensera det uppenbart väldigt besvikna communityt, exempelvis med gratis innehåll.

Du hittar namninsamlingen på Petition.org om du vill skriva på för att få tillbaka dina pengar för Battlefield 2042.Den har för närvarande samlat 60 000 underskrifter och växer snabbt.

Skulle du vilja ha pengarna tillbaka för Battlefield 2042 om du kunde få det?

Battlefield 2042

Relaterade texter

Battlefield 2042Score

Battlefield 2042

RECENSION. Skrivet av Kieran Harris, GR UK (Översättning: Petter Hegevall)

R E W I N D ! Efter att ha fått testa en förhandsversion som enligt vår systertidning i England var förhållandevis fri från tekniska bekymmer har Dice senaste spel släppts och det presterar rätt illa, därför har vi tiltat vårt betyg efter produkten som just nu står på butikshyllorna...

0
Battlefield-veteran grundar ny studio

Battlefield-veteran grundar ny studio

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Lars Gustavsson, ibland även kallad Mr Battlefield då han varit hos Dice och utvecklat spel i serien i 22 år, låter nu avslöja att han grundat en ny studio kallad TTK...



Loading next content