Svenska
Gamereactor
nyheter
Atomic Heart

Sanslöst läcker Atomic Heart-trailer bekräftar höstlansering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den ryska utvecklaren Mundfishs kommande actionäventyr Atomic Heart utannonserades redan 2018, men bara ett år senare rapporterades det om en usel arbetsmiljö och dålig ledning, vilket ledde till att många personer lämnade projektet. Men i år är det äntligen dags att uppleva en alternativ tolkning av Sovjetunionen som utspelar sig år 1955.

Nu har vi fått en ny, och riktigt läcker, trailer som nu inte bara visar spelet utan även avslöjar utgivningsmånad... eller snarare månader. Mundfish säger att det ska släppas månaden "#######BER", vilket i praktiken betyder under de tre höstmånaderna september - november och december. Ett smart sätt att få lite extra svängrum om utvecklarna skulle behöva det.

För att göra det hela ännu bättre är soundtracket skapat av Mick Gordon (Killer Instinct, Doom) och spelet ingår i Xbox Game Pass redan från och med dag ett.

HQ
Atomic HeartAtomic Heart
Atomic HeartAtomic Heart

Relaterade texter

Atomic HeartScore

Atomic Heart

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Atomic Heart är snyggt och fullt av action, men under den polerade ytan väntar även finurliga pussel och givande rollspelselement. Jocke Sjögren har betygsatt Mundfishs debutspel...

1
Ny Atomic Heart-trailer visar kommande DLC

Ny Atomic Heart-trailer visar kommande DLC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Förra månaden gav Mundfish oss en liten titt på det nya området som första Atomic Heart-expansionen ska erbjuda, men vi kommer inte behöva möta samma gamla fiender i den....



Loading next content