Svenska
Gamereactor
nyheter
Atomic Heart

Atomic Heart tar runt 20 timmar att spela igenom

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Atomic Heart tycks bli ett lika unikt som genomarbetat spel, något som tydligt illustreras av den trailer som släpptes i veckan (vilken du hittar nedan). Det verkar dock vara ett ganska rättframt spel som inte gör överdrivet anspråk på din dyrbara tid, och detta vet vi tack vare en intervju vi nyligen gjorde med utvecklaren Mundfish, där vi fick veta hur lång tid det kommer att ta att klara Atomic Heart:

"We're aiming for around 20 hours for the critical path, and even more, if you want to do all the side activities."

Det nämndes också under intervjun (som du kan läsa i sin helhet här) att spelets öppna värld inte har för avsikt att tävla mot exempelvis Assassin's Creed Valhalla eller Grand Theft Auto V, men att det ändå kommer finnas gott om spännande saker att göra.

Atomic Heart kommer till PC, Playstation och Xbox samt ingår med Game Pass redan från dag ett. Hur hypad är du själv på detta?

HQ
Atomic Heart

Relaterade texter

Atomic HeartScore

Atomic Heart

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Atomic Heart är snyggt och fullt av action, men under den polerade ytan väntar även finurliga pussel och givande rollspelselement. Jocke Sjögren har betygsatt Mundfishs debutspel...

1
Ny Atomic Heart-trailer visar kommande DLC

Ny Atomic Heart-trailer visar kommande DLC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Förra månaden gav Mundfish oss en liten titt på det nya området som första Atomic Heart-expansionen ska erbjuda, men vi kommer inte behöva möta samma gamla fiender i den....



Loading next content