Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield 2042

Battlefield 2042-namninsamlingen växer i överljudsfart

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För bara några dagar sedan rapporterade vi om en namninsamling där arga och besvikna spelare bad EA om återbetalning för Battlefield 2042 - ett spel som släpptes i ett ofärdigt skick och som inte lyckades leva upp till löftena. 60 000 personer hade då skrivit under, vilket vi tyckte var mycket, eftersom protestlistor av den här typen vanligtvis bara får ett par tusen namn innan de helt glöms bort.

Nåväl, den här är på väg att bli så pass stor att den faktiskt lär krävas något form av svar från Dice och EA snart. På bara ett par dagar har den ökat med över 100 000 namn, vilket innebär att det för närvarande är ungefär 170 000 personer som vill ha sina pengar tillbaka. Vi får se hur den här historien slutar, även om vi tvivlar på att det faktiskt kommer att ske återbetalningar så kanske EA måste göra något för att tillfredsställa det nu mycket högljudda communityt.

Battlefield 2042

Relaterade texter

Battlefield 2042Score

Battlefield 2042

RECENSION. Skrivet av Kieran Harris, GR UK (Översättning: Petter Hegevall)

R E W I N D ! Efter att ha fått testa en förhandsversion som enligt vår systertidning i England var förhållandevis fri från tekniska bekymmer har Dice senaste spel släppts och det presterar rätt illa, därför har vi tiltat vårt betyg efter produkten som just nu står på butikshyllorna...



Loading next content