Svenska
Gamereactor
nyheter
Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Bizarre Creations berättar mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Bizarre Creations har låtit undslippa lite fler detaljer om kommande racingspelet Project Gotham Racing 4. Bland annat kommer det denna gång finnas hela 200 banor, av vilka man särskilt vill slå ett slag för höghastighetsbanan Shanghai. Den har spelseriens hittills längsta raksträckor och mjuka kurvor för maximal fart. Att köra rätt är viktigare än någonsin eftersom det nu även blir är svårare att putta motståndare av banan genom att krocka in i bakändan på framförvarande bil.

Denna gång kommer vädret ha mer inverkan på körningen än tidigare. Bland annat kommer regnväder resultera i pölar på vägarna, vilka dessutom blir allt större om djupare om ovädret fortsätter. På samma sätt kommer snö denna gång att smälta undan. Till en början. För fortsätter det det snöa blir det snabb modd på vägen och vägfästet därmed givetvis markant sämre.

Även denna gång siktar Bizarre Creations på 30 bilder per sekund och upplösningen blir 720p. Trots det kommer ljussättningen vara långt bättre än i föregångaren och bilarna består av mellan 70 000 till 100 000 polygoner. Utöver det kommer kameran när man är inne i bilen att vara något sänkt denna gång, något som sägs ge mer realism.

Dessutom kommer det vara mer åskådare längs banorna och i Project Gotham Racing 4 är de även långt mer delaktiga i vad som händer. Några exempel är fler och rikare animationer, att de reagerar på din körning istället för att bara repetera ett fåtal rörelser samt att de bär nationella flaggor beroende på race för att visa vem de hejar på.

Även din förare är långt mer detaljerad än i Project Gotham Racing 3. Något som kan tyckas onödigt. Bizarre Creations menar dock att så inte alls är fallet och har gjort denna förändring av en anledning, vilken däremot blir förblir hemlig ett tag till...

Nedan en bild från Project Gotham Racing 3

Project Gotham Racing 4

Relaterade texter

Project Gotham Racing 4Score

Project Gotham Racing 4

RECENSION. Skrivet av Martin Forsslund

Med mer realism, mindre udda stilpoäng och en plusmeny bestående av motorcyklar är Project Gotham Racing tillbaka



Loading next content