Svenska
Gamereactor
nyheter
Final Vendetta

Final Vendetta är inspirerat av Double Dragon och Final Fight

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Det otäcka gänget Syndic8 breder ut sig i London och har även kidnappat Claire Sparks syster, och om du är bekant med Double Dragon och Final Fight vet du att det bara finns ett sätt att lösa problemet: genom att spöa upp folk. Massor av dem. Allt medan du även förstör soptunnor och bilar. Samt äter mat från marken.

Vad vi försöker säga är att ett nytt beat 'em up utannonserats, kallat Final Vendetta, med inspiration från klassiker som just Double Dragon och Final Fight. För att intw tala om Konamis gamla Vendetta. Och som du kanske har listat ut behöver Claire inte dänga alla själv eftersom hennes två kompisar Miller T. Williams (en pro-wrestler) och Duke Sancho (en street fighter) deltar i hennes kamp som co-op-partners.

Final Vendetta verkar ha allt vi förväntar oss från denna genre och erbjuder riktigt häftig pixelgrafik fördelad på sex banor med bossar som tigger om en rejäl omgång stryk. Det lanseras i maj till PC, Playstation, Switch och Xbox.

Kolla in den första trailern och skärmdumparna nedan. Ser härligt ut, eller vad säger ni?

HQ
Final Vendetta
Final VendettaFinal Vendetta
Final VendettaFinal Vendetta
Final VendettaFinal Vendetta

Relaterade texter

8
Final VendettaScore

Final Vendetta

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Det har blivit dags att klappa en väldans massa käft igen då det vankas beat 'em up-action i retrodoftande Final Vendetta...



Loading next content