Svenska
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Sea of Thieves första storydrivna äventyr startar idag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sea of Thieves har redan säsongsindelning, men från och med idag kan vi även se fram emot ett nytt Adventure varje månad, vilka sedan pågår i två veckor. Rare lovar att vi kan se fram emot "hemligheter att upptäcka, strider att utkämpa, belöningar att tjäna och en unik filmtrailer för att introducera varje äventyr", så det är ett ganska rejält tillägg till den redan välfyllda piratsimulatorn.

Det första, Shrouded Islands, har nu lanserats och pågår fram till den 3 mars. Rare rekommenderar nykomlingar att kolla in den storyförberedelse de har förberett för att hjälpa dig att snabbt komma igång. Storyn kretsar kring en mystisk dimma som täcker Golden Sands Outpost, och officiella synopsis hitta du under de två videorna av Shrouded Islands-trailer och en kort gameplay-video.

HQ
HQ

"An ominous fog, a mysterious ally from the Sea of The Damned and an Outpost abandoned - the first-ever Sea of Thieves Adventure, 'Shrouded Islands', is now live and awaiting curious corsairs. See Larinna to get started but be swift, its secrets must be discovered by March 3rd!"

Sea of Thieves

Relaterade texter

Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

R E W I N D ! Runt två och ett halvt år senare kollar vi in om den femma vi gav Rares piratsimulator Sea of Thieves fortfarande står sig eller om det finns anledning att omvärdera...



Loading next content