Svenska
Gamereactor
nyheter
Skull and Bones

Ubisoft utlovar fyra efterlängtade spel före april 2023

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Flera spelföretag har redan presenterat sitt bokslut för perioden oktober - december 2021, och igår kväll var det äntligen <a href ="https://staticctf.akamaized.net/8aefmxkxpxwl/4ZA5JuOKbheerHwUS1ugBQ/aa27c309863ce1b4ef7abbae6c631739/Ubisoft_FY22_Q3_sales_PR_English_vf.pdf">Ubisofts tur</a>, vilka även hade intressanta nyheter om framtiden.

Detta inkluderar att Avatar: Frontiers of Pandora, Mario + Rabbids: Sparks of Hope, Skull & Bones och "några andra spännande spel" ska lanseras innan den 1 april 2023. Skull & Bones lär förmodligen överraska många eftersom utvecklingen har varit minst sagt stökig, och Ubisoft säger att det nu är en multiplayer-titel först och främst.

Dessutom tillfrågades företaget om deras omtalade Assassin's Creed-spel under den efterföljande frågestunden, och gjorde där ett litet misstag. För även om svaret var att de inte ville kommentera, råkade de därefter kalla spelet för kodnamnet Rift, vilket bekräftar att flera av ryktena är sanna.

Skull and Bones

Relaterade texter

Skull and BonesScore

Skull and Bones

RECENSION. Skrivet av Ben Lyons, GR EU

Det finns potential på vissa ställen, men det finns också alldeles för många hål för att detta fartyg ska kunna ta sig tillbaka till hamnen...



Loading next content