Svenska
Gamereactor
nyheter
Counter-Strike: Global Offensive

Ikväll börjar slutspelet i ESL Pro League för Ninjas in Pyjamas

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Så var längtan äntligen över för oss svenska CS-fans. Idag får vi äntligen sen Ninja in Pyjamas ta plats på servern för att förhoppningsvis vinna kvartsfinalen i ESL Pro League som man kvalificerat till utan att behöva kval via gruppspelet. Som motstånd bjuds vi på Nordamerikanska Team Liquid. Ett Liquid som har tre tämligen nyvärvade spelare i sin femma och som bör vara klart möjliga för ninjorna att plocka två av tre kartor som krävs för att vinna matchen.

Om du hade hoppats på att få se Ludvig "Brollan" Brolin spela sin första match i Nip-tröjan får jag dock tyvärr göra dig besvikna. ESL tillåter inga nya spelare under turneringen förutom i yttersta nödfall. Klart tråkigt men den som väntar på något gott som man (dumt nog) brukar säga.

19:00, med reservation för den försening som snarare är regel än undantag när det ska sändas CS:GO, sparkar kalaset igång och vi bänkar oss framför ESL:s Twitch där matchen sänds. Go Ninjas!

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content