Svenska
Gamereactor
nyheter

F1, Bugsnax, Assassin's Creed och Need for Speed till Game Pass

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Microsoft har precis presenterat en ny omgång spel på väg till Xbox Game Pass i slutet av april. Det är en ganska fin samling, inklusive Need for Speed: Hot Pursuit Remastered för molnspelande, Bugsnax och skräcktiteln 7 Days to Die.

Och för att göra det hela ännu bättre skriver Microsoft att de ska samarbeta "with Ubisoft to bring even more incredible games to the Game Pass library", och tack vare detta kan vi se fram emot Assassin's Creed Origins och For Honor: Marching Fire Edition som släpps till tjänsten inom två månader. Här är vad du kan se fram emot med start idag och fram till slutet av april:

Som vanligt finns det även andra förmåner och touch-kontroll som läggs till i Game Pass. Surfa över till Xbox Wire för att läsa mer om allt detta.

F1, Bugsnax, Assassin's Creed och Need for Speed till Game Pass

Tyvärr finns det också ett urval av spel som lämnar prenumerationstjänsten. Om du tänker lira något av dessa, se till att du gör det innan den 1 maj. Det ges dock som vanligt upp till 20% rabatt för Game Pass-prenumeranter om du vill behålla något.



Loading next content