Svenska
Gamereactor
nyheter
Counter-Strike: Global Offensive

Ninjas in Pyjamas tuffar vidare mot Antwerpen-Majorn

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Då var det dags för dagens andra match för NIP. Återigen blev skådeplatsen för holmgången kartan Ancient. Motståndet den här gång var Bad News Eagles, en motståndare som våra smygande skyttar inte borde ha några problem med sett på förhand.

Fredrik "Rez" Sterner hade minst sagt fått vittring på örnarnas blod under första halvlek. Både krypskyttegeväret, den klassiska AWP:en och automatkarbinerna gick varma i Rez händer och i halvlek hade han radat upp smått vansinniga 27 kills med bara tre dödsfall. Bad News Eagles fick aldrig en chans som T och halvleken slutade 13-2 till Ninjas in Pyjamas.

I andra halvlek visade BNE att man inte gett upp än och vann de 6 inledande rundorna. Inte utan en del riktigt slarv från NIP kan tilläggas. Till slut lyckades ninjorna stänga matchen med slutsiffran 16-11 i en match som nog kanske borde blivit en bit kortare egentligen.

Någon som kan sova gott ikväll är Rez som lyckades knäppa 33 fiender och bara förlora sitt eget liv 12 gånger. Det är onekligen ett hårt skjutande Ninjas in Pyjamas vi sett idag. Nu är NIP bara en vinst ifrån att ha kvalat till Majorn i Antwerpen. GGWP!

Counter-Strike: Global Offensive
Framför Fredrik "Rez" Sterners sikte ville man inte befinna sig idag.

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content