Svenska
Gamereactor
nyheter
Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Vinn en Xbox med Lego Star Wars: The Skywalker Saga-motiv

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Lego Star Wars: The Skywalker Saga släpptes för en månad sedan, och eftersom det idag är den fjärde maj (Star Wars-dagen!) vill TT Games och Microsoft uppmärksamma detta. Och de gör det med stil.

Du kan nu vinna en av tolv unika Xbox Series S-konsoler med Star Wars-tema, bland annat med "BB-8, Boba Fett, Chewbacca, Darth Maul, Darth Vader, Finn, Kylo Ren, Luke Skywalker, R2-D2, Rey, Stormtrooper, and Yoda" som motiv. Om du vill pröva lyckan är det bara att surfa över till Twitter, följa @Xbox-kontot och retweeta tävlingen, inklusive hashtaggarna #LegoStarWarsXboxSweepstakes och #Maythe4th.

Vinnarna utses den 31 maj (du måste vara bosatt i ett land som officiellt har Xbox Live, såsom Sverige, samt vara minst 18 år för att delta) - och förhoppningsvis blir du en av de lyckliga vinnarna. Resten av oss får njuta av designen åtminstone, för visst är de väl läckra?

Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Relaterade texter

6
Lego Star Wars: The Skywalker SagaScore

Lego Star Wars: The Skywalker Saga

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter två års av ständiga förseningar är Lego Star Wars: The Skywalker Saga äntligen här och bjuder på nio filmer i TT Games-tolkning. Vi har recenserat...

3
Kan du hitta Darth Vader?

Kan du hitta Darth Vader?

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det var den stora dagen för Star Wars-fans igår med många presentationer och överraskningar. En av de roligare sakerna var vad Lego Star Wars: The Skywalker Saga hade...



Loading next content