Svenska
Gamereactor
nyheter

Ryan Gosling vill göra Netflix-rullen The Gray Man till en filmserie

Om Ryan Gosling får som han vill, kommer The Gray Man att få flera uppföljare och bli en längre filmföljetång om agent Sierra Six...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

The Gray Man, med Ryan Gosling i huvudrollen, har premiär den 22 juli på Netflix. Den är baserad på Mark Greaneys roman med samma namn och berättar en historia om en mycket skicklig CIA-soldat med hemlig identitet (känd som Sierra Six), som avslöjar några mycket hemliga och mörka hemligheter. Detta gör honom till en efterlyst man bland internationella lönnmördare.

Det är uppenbart att den här rollen var något som Gosling verkligen uppskattade, och när han nyligen talade med Empire, avslöjade han att han hoppas detta kan bli en franchise:

"I loved making this film. I'd love to do it again. I'm hoping we can bump Six up to a name status at some point, just for his own sanity."

Om Gosling kommer att få spela Sierra Six igen beror förmodligen mycket på hur väl The Gray Man tas emot i juli. Hittills har vi bara fått några korta glimtar från den i en highlight-video om vad som är på väg till Netflix under 2022. Kolla in den nedan.

HQ
Ryan Gosling vill göra Netflix-rullen The Gray Man till en filmserie


Loading next content