Svenska
Gamereactor
nyheter

Optimus Prime får Lego-behandlingen

Nästa stora Lego-samarbete är Transformers, där den alltid lika ikoniska Optimus Prime är först ut i häpnadsväckande läcker version...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Lego har haft många intressanta samarbeten med stora varumärken under de senaste åren, och nu är det dags för ett nytt sådant efter att de presenterat en serie Lego Transformers. Om du byggt Lego under de senaste fem åren är du förmodligen medveten om hur löjligt avancerade byggsatserna har blivit, men vi tror ändå att de danska Lego-trollkarlarna har överträffat sig själva den här gången.

Först ut är Optimus Prime, som lanseras i juni, och med så lite tid kvar borde det inte komma som en överraskning för någon att hans design redan läckt ut. Det visar sig att det är G1 Optimus Prime som tolkats i dansk plast, samt att ikonen verkligen ser ut som han ska så till den milda grad att det är svårt att se att det faktiskt är Lego. Dessutom kan han såklart förvandlas.

Kolla in läckan nedan och var redo att göra din reservationer om du tänker skaffa denna byggsats, men vill undvika svindyra scalpers på Ebay. Detta set lär nämligen ta slut riktigt snabbt.

Optimus Prime får Lego-behandlingen


Loading next content