Svenska
Gamereactor
nyheter

Kelly McGillis blev aldrig tillfrågad att återvända i Top Gun: Maverick

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Top Gun: Maverick är en film som vi fans verkligen fått vänta på och efter otaliga förseningar ser premiären äntligen ut att bli av i slutet av denna månaden. Ännu en gång får vi kasta oss upp i skyarna tillsammans med Pete Maverick Mitchell och Tom Iceman Kazansky. Mett ett ansikte som lyser i sin frånvaro är så klart Charlotte Charlie Blackwood. Top Gun instruktören som fick mångas hjärtan att bulta hårt på det färgsprakande 80-talet.

Faktum är att Kelly McGillis aldrig ens blev tillfrågad om att spela karaktären igen, något som filmens regissör Joseph Kosinski berättade om i en intervju med Insider. Inte ens Meg Ryan som spelade Goose fru var någonsin aktuell och de två ansågs helt enkelt har spelat ut sin roll i sagan om Maverick och hans vänner.

"Those weren't stories that we were throwing around, I didn't want every storyline to always be looking backwards. It was important to introduce some new characters."

Enligt regissören ville han minimera kopplingen till originalfilmen så mycket som möjligt och låta de nya karaktärerna få utrymme och andas. Vilket skall vara anledningen till att just bara Tom Cruise och Val Kilmer är de enda återvändarna. Vad säger du om detta, hade det varit kul att få se McGillis och Meg Ryan återvända i någon form i Top Gun: Maverick?

Källa: Variety

Kelly McGillis blev aldrig tillfrågad att återvända i Top Gun: Maverick
Look, lieutenant. I'd just really like to hear about the MiG sometime.


Loading next content