Svenska
Gamereactor
nyheter

Warner Bros och Rowling pratar om framtiden för Harry Potter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den nya studiochefen för Warner Bros skall enligt uppgifter ha bestämt träff med författarinnan och kreatören bakom Harry Potter-böckerna JK Rowling för att prata om framtiden för varumärket. Mycket har så klart hunnit förändras sedan följetången av filmer baserat på böckerna rullade på biografer. Framförallt har ett av de största problemen för Warner varit att deras spinoff-serie Fantastic Beasts helt enkelt inte dragit den publik de önskat och hoppats på.

Med det sagt, Rowling har exakt noll planer på att skriva några fler böcker om Harry och hans eskapader. Så mycket är klart. Men Warner har uttryckt ett starkt intresse av att producera en TV-serie baserat på Harry Potter för HBO Max. Något som självfallet kräver författarinnans godkännande då hon fortfarande är väktaren med nycklar för varumärket. Wall Street Journal som rapporterade om det hela skrev följande om det stundande mötet.

"At the same time, Mr. Zaslav is looking to make fresh "Harry Potter"-related content for HBO Max—Warner Bros. made all the wizarding franchise's movies—people familiar with his thinking said, and plans to meet with creator J.K. Rowling in the coming weeks to discuss the matter."

Summa summarum så får vi helt enkelt se hur framtiden för Harry Potter i media kommer se ut. Att Fantastic Beasts hotas av nedläggning vet vi redan, så huruvida vi kommer få se slutet på den sagan är också ett av de stora frågetecknen. Lägg därtill faktumet att Rowling själv numera är en högst kontroversiell personlighet efter flertal uttalanden och att hennes inblandning i något nytt absolut inte nödvändigtvis kan komma ses som något positivt.

En rörig soppa minst sagt, vad tror du gällande framtiden för Harry Potter och Fantastic Beasts. Vad vill du se, fler filmer om karaktärer vi redan älskar eller nya ej tidigare utforskade sidor av universumet?

Warner Bros och Rowling pratar om framtiden för Harry Potter
"You're a wizard Harry!"

Källa: Screenrant



Loading next content