Svenska
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

Nextgen-versionen av The Witcher 3 släpps innan nyår

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var i april som CD Projekt Red annonserade att nextgen-versionen av deras hyllade actionrollspel The Witcher 3: Wild Hunt inte skulle släppas under årets andra kvartal som det först var planerat utan att det istället sköts upp på obestämd tid. Nu meddelar dock den polska utvecklaren att spelet fortfarande ska lanseras innan årets slut då den uppgraderade versionen av titeln i fråga ska ha release under fjärde kvartalet 2022. Detta innebär att vi kan vänta oss att ratta Geralts bastanta hydda genom Oxenfurt och Novigrad innan nyårsklockorna klämtar, och förutom upphottad grafik kan vi även räkna med ett par tillägg och föremål hämtade från den populära Netflix-serien.

The Witcher 3: Wild Hunt

Tack, VG24/7

Relaterade texter

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)Score

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Att CD Projekt Red fått grafiktunga The Witcher 3 att flyta på en Nintendo Switch är såklart en smärre bedrift i sig, men är det verkligen roligt i bantat skick?

1
Geralts röstskådespelare tycker till om AI

Geralts röstskådespelare tycker till om AI

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Henry Cavill må vara mest förknippad med Geralt of Rivia nuförtiden, men fram till Netflix-serien ägdes karaktären helt och hållet av Doug Cockle, mannen som gjort rösten...



Loading next content